REGINA SI COSMIN WALLPAPER

regina si cosmin

Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca are in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat. Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze. Este la fel de devotata lui State, fiind singura care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. Regina este fiica adoptiva a lui Don Luciano Antonucci. Desi la inceput indignata ca Relu a fost pus bulibasa incetul cu incetul accepta situatia.

Name: Kazragar
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

regina si cosmin

Ca si pana acum este complicea Rozei si o ajuta sa descopere ca Thierry nu este mort. Este fericit deoarece Roza i-a redat onoarea daruindu-i un nepot tigan.

A fugit in strainatate incercand sa isi faca un viitor. Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca are in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat.

  MEI KUROKAWA WALLPAPER

El si Flacara isi continua sirul de trasnaie. De asta data insa State ia sub aripa lui protectoare un copil gasit pe strada. Un mafiot sicilian, codmin tinerete nu era altceva decat un tigan amarat. Baiatul cel mare a lui Don Luciano. Este la fel de devotata lui State, fiind singura care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. Acum se intoarce in Romania impreuna cu familia lui ascunzandu-se de seful clanului mafiot din care face parte.

Regina – Wikipedia

In primul episod vede cu ochii ei cum sunt ucisi barbatul pe care il iubea si copilul codmin. State la inceputul povestirii este orb dar pe parcurs isi recapata vederea. Este dezamagita ca sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata. Noul lui om de incredere este avocatul Dinu Rotaru care insa la fel ca si Luca il tradeaza. Ignora adevarul ce se ascunde in spatele condamnarii lui Cosmin.

Este convinsa ca fiul reggina este un delincvent. Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze. Pe Regina o terorizeaza si o bate pana cand apare in scena Cosmin ce il va pune la punct de fiecare data cand ii va face rau Reginei.

  1ST ZIL HAJJ WALLPAPER

Este decisa sa devina prima femeie bulibasa din Romania si are o aventura cu ginerele ei Stiven. O femeie calda care insa pastreaza in suflet un oarecare resentiment pentru tiganci deoarece sotul ei a parasit-o pentru o tiganca.

regina si cosmin Pictures, Images & Photos | Photobucket

Este crud si razbunator dar las. Mama lui Cosmin si a Mariei. Regina este fiica adoptiva a lui Don Luciano Antonucci. Adus de la https: Poarta in suflet o mare durere cauzata de moartea fiului ei, Giani. Desi la inceput indignata ca Relu a fost ccosmin bulibasa incetul cu incetul accepta situatia. Apoi ea urzeste un plan de razbunare impotriva lui Don Luciano care o obliga sa cos,in casatoreasca cu el sa sa ii daruiasca un copil.

Author: admin